De Nieuwe Wetenschappers

Fase B op 20 december in verkoop!

6 december 2017 | ERA Contour

Op 20 december 2017 start de verkoop van de 15 eengezinswoningen uit fase B. Vanaf dat moment staan alle verkoopdocumenten op de website en kun je je inschrijven via het online inschrijfformulier!

Het is bekend! Op 20 december 2017 start de verkoop van De Nieuwe Wetenschappers fase B! Vanaf dat moment zijn de 15 eengezinswoningen uit fase B dus officieel te koop! Vóór je meteen naar de makelaar rent, leggen we je graag uit hoe de verkoop in z’n werk gaat;

Vanaf 20 december is de verkoop gestart. Dat betekent dat alle verkoopdocumenten op de website te vinden zijn; een plattegrond van het plan, de woningplattegronden, de verkoopprijs per woning, de planning van de bouw en alle andere gegevens. Als je alle informatie zorgvuldig hebt doorgenomen, kun je het inschrijfformulier invullen. Ook dit is op de website te vinden vanaf 20 december. Op het inschrijfformulier vul je je gegevens in én kun je je voorkeur voor een aantal specifieke bouwnummers aangeven. Je kunt het inschrijfformulier vervolgens digitaal naar de makelaar verzenden. De makelaar voor De Nieuwe Wetenschappers is Ooms Makelaars Schiedam. Bij hen kun je vanaf 20 december terecht met al je vragen over het project en over de inschrijving.

Op 3 januari 2018 sluit de verkoop. Je hebt dus precies 2 weken de tijd om je te verdiepen in de informatie en om het inschrijfformulier in te vullen. Het is belangrijk dat je inschrijving op 3 januari bij de makelaar binnen is.

Vanaf 4 januari 2018 start de makelaar met de toewijzing van de woningen. Hoe dat precies gaat? De makelaar bekijkt alle inschrijvingen die voor een bepaald bouwnummer zijn binnengekomen. Hij bekijkt of alle gegevens juist zijn ingevuld en, als er meerdere kandidaten zijn voor één bouwnummer, wijst hij de woning toe op basis van de verstrekte informatie op het inschrijfformulier.

In de tweede helft van januari nodigt de makelaar alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, uit voor een persoonlijk gesprek op het makelaarskantoor. Samen bespreken ze dan de mogelijkheden. Alle andere kandidaten worden dan uiteraard op de hoogte gebracht.

We hopen natuurlijk dat je nog steeds interesse hebt in dit mooie project! Kun jij niet wachten tot het 20 december is? De komende weken houden we je via de website en de Facebookpagina op de hoogte, dus houd dat vooral in de gaten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

Error: No code provided. See plugin page for more information.
Zoekvenster sluiten