De Nieuwe Wetenschappers

Eerste 6 eengezinswoningen binnenkort in verkoop

7 maart 2016 | ERA Contour

Binnenkort start de verkoop van de eerste 6 eengezinswoningen in de vernieuwde Wetenschappersbuurt in Schiedam. Deze ruime eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 198.500 v.o.n. en worden compleet opgeleverd inclusief keuken en badkamer. Alle woningen hebben een ruime achtertuin met berging en zijn gelegen op eigen grond.

Start inschrijving 14 maart

Op maandag 14 maart start de online inschrijving. De inschrijfperiode loopt tot en met 31 maart 12.00 uur. De woningen worden gebouwd zodra 70 procent verkocht is en zijn naar verwachting medio 2017 klaar. Wees er snel bij! De volgende koopwoningen in fase B komen volgend jaar pas weer beschikbaar. Wie dus volgend jaar al in een gloednieuw huis wil wonen moet nu instappen!

Financieel advies

U kunt nu al een afspraak maken met een financieel adviseur van Ooms Makelaars via tel: 010 273 01 02, of stuur een e-mail naar schiedam@ooms.com. Vermeld bij u afspraak dat u voor De Nieuwe Wetenschappers komt. De adviseurs van Ooms kunnen u alles vertellen over de laatste hypotheekregels en maken een financiële berekening om te kijken of een huis in De Nieuwe Wetenschappers past binnen uw financiële mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van De Nieuwe Wetenschappers meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

Error: No code provided. See plugin page for more information.
Zoekvenster sluiten