De Nieuwe Wetenschappers

THUIS IN

In De Nieuwe Wetenschappers woon je tussen de rust van groene parkjes en de levendigheid van het bruisende Schiedam in. Het nieuwe buurtje is op loopafstand van het gezellige centrum met haar authentieke grachtjes, gezellige eetgelegenheden en de hippe winkelstraatjes. Maar, tegelijkertijd woon je ook heerlijk rustig, omgeven door groen! Er zijn genoeg parkjes om de hoek met volop speelgelegenheid voor de kids! En wil je even wat anders dan Schiedam? Binnen een paar minuutjes sta je op het spraakmakende centraal station van metropool Rotterdam!

De Nieuwe Wetenschappers

De Nieuwe Wetenschappers wordt gebouwd in de Wetenschappersbuurt van Schiedam, vlakbij centraal station Schiedam. Het nieuwbouwproject dankt haar naam aan de straatnamen van de buurt, die vernoemd zijn naar bekende wetenschappers. Veel van de oude woningen maken plaats voor een nieuw buurtje met 78 huurwoningen en 74 koop-eengezinswoningen. De nieuwbouwhuizen worden gefaseerd verkocht. Alle woningen zijn verkocht en daarmee zijn er geen koopwoningen meer beschikbaar. De 21 woningen van fase A en B zijn inmiddels opgeleverd. Ook de bouw van de 37 eengezinswoningen van fase C is gestart. En nu alle woningen in fase D, de laatste fase, zijn verkocht, gaan we ook daar begin volgend jaar beginnen met de bouwwerkzaamheden.

  • 74 nieuwbouw koopwoningen in Schiedam, nabij centraal station Schiedam en oude binnenstad
  • Gebouwd in jaren ’30-stijl
  • Woonoppervlakte van circa 110 m2 met tuin
  • Een groene, rustige buurt, vlakbij diverse faciliteiten en de bruisende binnenstad van Schiedam

Naast koopwoningen komen er ook huurwoningen in De Nieuwe Wetenschappers. Op deze website vind je alle informatie over de koopwoningen. De huurwoningen worden vanaf 2017 door woningcorporatie Woonplus Schiedam aangeboden. Meer informatie over de huurwoningen vind je op de website van Woonplus Schiedam: www.hurenindenieuwewetenschappers.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

Error: No code provided. See plugin page for more information.
Zoekvenster sluiten