Nieuws

Start verkoop fase B in zicht

24 jul 2017

Goed nieuws! In december 2017 start de verkoop van De Nieuwe Wetenschappers fase B! In deze tweede projectfase worden in totaal 39 eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan 15 koopwoningen.

Goed nieuws! In december 2017 start de verkoop van De Nieuwe Wetenschappers fase B! In deze tweede projectfase worden in totaal 39 eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan 15 koopwoningen. Fase B ligt tussen de Morsestraat, Fahrenheitstraat en Horvathweg. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het definitieve ontwerp van de woningen. Zodra er meer bekend is over de exacte datum waarop de verkoop start, hoor je dat als eerste via de nieuwsbrief. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Een vernieuwde Wetenschappersbuurt
In het project De Nieuwe Wetenschappers worden in totaal 148 woningen gerealiseerd, waarvan 74 koop- en 74 huurwoningen. Het project is verdeeld over vier fases. Op dit moment zijn de werkzaamheden voor fase A in volle gang, naar verwachting worden de eerste woningen eind 2017 opgeleverd. Voor fase B moeten de bestaande woningen eerst gesloopt worden, de verwachting is dat de eerste paal in februari 2018 de grond in gaat. Daarna gaan we werkzaamheden uitvoeren om de grond te verbeteren en er worden leidingen voor nutsbedrijven aangelegd. Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2019 opgeleverd. De laatste woningen van fase D worden in 2021 opgeleverd.

terug

Heeft u interesse?

Schrijft u zich hier in en we houden u graag op de hoogte.

Ik heb interesse Nieuwsbrief
Divide