Nieuws

NieuwsFase B op 20 december in verkoop!

06 dec

Op 20 december 2017 start de verkoop van de 15 eengezinswoningen uit fase B. Vanaf dat moment staan alle verkoopdocumenten op de website en kun je je inschrijven via het online inschrijfformulier!
Lees verder

Bouw Fase A feestelijk gevierd

24 jul

Met de plaatsing van de laatste begane grondvloer is de bouw van De Nieuwe Wetenschappers fase A op woensdagmiddag 5 juli officieel ingeluid.
Lees verder

Start verkoop fase B in zicht

24 jul

Goed nieuws! In december 2017 start de verkoop van De Nieuwe Wetenschappers fase B! In deze tweede projectfase worden in totaal 39 eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan 15 koopwoningen.
Lees verder

Inschrijvingsronde

04 apr

Wilt u zich inschrijven om in aanmerking te komen voor een koopwoning in fase A? De eerste inschrijvingsronde is verstreken. Alle geïnteresseerden die zich voor donderdag 31 maart 12.00 uur hebben ingeschreven worden in de week van 4 april benaderd. U kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst. Mocht er een woning vrij komen dan wordt de eerste op de lijst benaderd.
Lees verder

Verkoop eerste 6 woningen gestart!

15 mrt

Maandag 14 maart 2016 is de inschrijving gestart voor de eerste 6 koopwoningen. Heeft u belangstelling voor een woning in De Nieuwe Wetenschappers dan verneemt de makelaar graag waar uw voorkeur naar uit gaat. Dit kunt u kenbaar maken door het invullen van het inschrijfformulier waarop u aangeeft voor welk(e) bouwnummer(s) u in aanmerking wilt komen.
Lees verder

Eerste 6 eengezinswoningen binnenkort in verkoop

07 mrt

Binnenkort start de verkoop van de eerste 6 eengezinswoningen in de vernieuwde Wetenschappersbuurt in Schiedam. Deze ruime eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 198.500 v.o.n. en worden compleet opgeleverd inclusief keuken en badkamer. Alle woningen hebben een ruime achtertuin met berging en zijn gelegen op eigen grond.
Lees verder

Gemeente Schiedam, ERA Contour en Woonplus Schiedam tekenen overeenkomsten

05 feb

Met het tekenen van verschillende overeenkomsten hebben de gemeente Schiedam, TBI-onderneming ERA Contour en Woonplus Schiedam op vrijdag 5 februari het startsein gegeven voor de transformatie van de Wetenschappersbuurt in Schiedam.
Lees verder

Informatiemarkt 10 februari

02 feb

Bewoners, Woonplus Schiedam, gemeente Schiedam, ERA Contour en andere betrokkenen hebben samen gewerkt aan een gebiedsvisie voor de Wetenschappersbuurt in Schiedam Oost. Graag presenteren wij deze visie op 10 februari in basisschool De Peperklip van 15.00 tot 20.00 uur.
Lees verder

Volop hypotheekvoordelen als je nieuwbouw koopt

15 dec

De eerste koophuizen in project De Nieuwe Wetenschappers gaan in 2016 in verkoop. Een nieuwbouwhuis brengt volop voordelen met zich mee. Nieuwbouw is energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Je kunt het huis op tekening al naar wens aanpassen én je ontvangt garanties op eventuele gebreken na de oplevering.
Lees verder

A.s. zaterdag: Woonbeurs Schiedam

08 sep

Zaterdag 12 september 2015 staat De Nieuwe Wetenschappers op de Woonbeurs Schiedam. Kom langs en maak je eigen woonsmaakselfie!
Lees verder

Woonbeurs Schiedam

28 jul

Op zaterdag 12 september 2015 vind je de Nieuwe Wetenschappers op de Woonbeurs Schiedam in de Grote of St. Janskerk. Het is de tweede keer dat de Woonbeurs wordt georganiseerd in Schiedam. Vorig jaar trok de beurs ruim 1.700 bezoekers.
Lees verder

Nieuw buurtje in Schiedam

06 jul

In de Nieuwe Wetenschappers woon je tussen de rust van groene parkjes en de levendigheid van het bruisende Schiedam in. Het nieuwe buurtje is op loopafstand van het gezellige centrum met haar authentieke grachtjes, gezellige eetgelegenheden en de hippe winkelstraatjes. Maar, tegelijkertijd woon je ook heerlijk rustig, omgeven door groen! Er zijn genoeg parkjes om de hoek met volop speelgelegenheid voor de kids! En wil je even wat anders dan Schiedam? Binnen een paar minuutjes sta je op het spraakmakende C.S. van metropool Rotterdam…
Lees verder

Heeft u interesse?

Schrijft u zich hier in en we houden u graag op de hoogte.

Ik heb interesse Nieuwsbrief
Divide