Het project

Thuis in Schiedam

In de Nieuwe Wetenschappers woon je tussen de rust van groene parkjes en de levendigheid van het bruisende Schiedam in. Het nieuwe buurtje is op loopafstand van het gezellige centrum met haar authentieke grachtjes, gezellige eetgelegenheden en de hippe winkelstraatjes. Maar, tegelijkertijd woon je ook heerlijk rustig, omgeven door groen! Er zijn genoeg parkjes om de hoek met volop speelgelegenheid voor de kids! En wil je even wat anders dan Schiedam? Binnen een paar minuutjes sta je op het spraakmakende centraal station van metropool Rotterdam…

De Nieuwe Wetenschappers

De Nieuwe Wetenschappers wordt gebouwd in de Wetenschappersbuurt van Schiedam, vlakbij centraal station Schiedam. Het nieuwbouwproject dankt haar naam aan de straatnamen van de buurt, die vernoemd zijn naar bekende wetenschappers. De oude flats worden binnenkort gesloopt en maken plaats voor een nieuw buurtje met 74 koop-eengezinswoningen. De nieuwbouwhuizen worden gefaseerd verkocht. De 6 eengezinswoningen van fase 1 zijn in 2016 verkocht. De verkoop van fase 2 start in december 2017.

  • 74 nieuwbouw koopwoningen in Schiedam, nabij centraal station Schiedam en oude binnenstad
  • Gebouwd in jaren '30-stijl
  • Woonoppervlakte van circa 110 m2 met tuin
  • Parkeergelegenheid voor de deur 
  • Een groene, rustige buurt, vlakbij diverse faciliteiten en de bruisende binnenstad van Schiedam
  • Fase A: 6 koopwoningen, verkocht in 2016 en bouw gestart in 2017
  • Fase B: 15 koopwoningen, start verkoop in december 2017

Naast koopwoningen komen er ook huurwoningen in De Nieuwe Wetenschappers. Op deze website vind je alle informatie over de koopwoningen. De huurwoningen worden vanaf 2017 door woningcorporatie Woonplus Schiedam aangeboden. Meer informatie over de huurwoningen vind je op de website van Woonplus Schiedam: www.hurenindenieuwewetenschappers.nl.

 

Heeft u interesse?

Schrijft u zich hier in en we houden u graag op de hoogte.

Ik heb interesse Nieuwsbrief
Divide